top of page

Анонс нових продуктів

Раді повідомити про розширення каталогу!


Розроблено ІФА тест-системи для діагностики бореліозу: «DIA®-B.burgdorferi-IgG — Тест-система імуноферментна для якісного та напівкількісного виявлення IgG антитіл до Borrelia burgdorferi» та «DIA®-B.burgdorferi-IgM — Тест-система імуноферментна для виявлення IgM антитіл до Borrelia burgdorferi». Номери в Реєстрі осіб відповідальних за введення в обіг — 16664 та 16665 відповідно.


Лінійку ІФА тестів для діагностики кору розширено тест-системою «DIA®-Кір-IgG — Тест-система імуноферментна для якісного та напівкількісного виявлення IgG антитіл до вірусу кору» (номер в Реєстрі — 16686). Тест-систему «DIA®-Кір-IgМ» модифіковано, і відтепер вона також здатна виявляти IgМ антитіла якісно та напівкількісно.


Внесено до Реєстру (номер 16764) «KЛІН — Промивний розчин для автоматичних імуноферментних аналізаторів». Розчин «КЛІН» призначений для промивання голчастих систем рознесення зразків (пробозабірника) в автоматичних ІФА-аналізаторах закритого та відкритого типів. Промивання даним розчином запобігає явищу перехресної контамінації позитивних і негативних зразків при проведенні ІФА

54 views0 comments
bottom of page